Signnieuws

Voor signmakers en andere bedieners van mobiele hoogwerkers brengt de International Powered Access Federation (Ipaf) de veiligheidsvideo 'Vind de fout' op de markt. Thema: goede en verkeerde bedieningsmethoden van mobiele hoogwerkers.

De video, die 20 minuten duurt, behandelt zes aparte scenario's uit de International Powered Access Federation (Ipaf)-bedienerscursus. Elke scène bevat een opzettelijke fout die de kijkers kunnen ontdekken. Daarna wordt wèl de juiste werkwijze getoond.

"De video toont de meest voorkomende bedieningsfouten en laat dan zien hoe het wel moet," zegt Rupert Douglas-Jones, Ipaf international training manager. "Het is een geweldig leermiddel." De video verscheen op 9 september op het IPAF Professional Development Seminar (PDS) in Groot-Britannië. De versies in het Nederlands, Frans, Duits, Italiaans en Spaans verschijnen binnenkort.

De video kan worden bekeken en gedownload door hier te klikken. De Ipaf is een non-profitorganisatie die wereldwijd veilig en effectief gebruik van hoogwerkers ondersteunt.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.