Signnieuws

Verbeek Reclame in Renswoude is gespecialiseerd in reclame, signing en workwear. Met de recente overname van Veconet uit Ede is nu ook webdevelopment en online marketing toegevoegd aan het dienstenpakket.

Bertus Verbeek jr (links) en Stefan Verschoor. (Foto: Ted Walker)

Verbeek Reclame is in 2010 opgericht door Bertus Verbeek jr. en maakt organisaties (nog) beter zichtbaar. Als bedenkers én makers van onder andere belettering, gevelreclame, bedrijfskleding en interieur (re)styling is het bedrijf hard gegroeid. Het bedrijf heeft de ambitie om verder te groeien als totaalpartner op het gebied van marketing en communicatie. Om dit te bereiken is recent Veconet uit Ede overgenomen en webdevelopment en online marketing aan het dienstenpakket toegevoegd.

Creatief team

Veconet en Verbeek hebben samen ruim 50 specialisten voor branding en marketing. De teams gaan samenwerken aan creatieve campagnes en uitingen vanuit één nieuwe locatie in Renswoude. Bertus Verbeek jr.: “Mijn visie is om klanten met meerdere marketing- en reclamedisciplines te verrassen. Daarom zijn Veconet en Verbeek Reclame een perfecte match.”

Veconet

Sinds 2003 bedenkt en realiseert Veconet creatieve concepten. Met een team van vormgevers, communicatieprofessionals en programmeurs is het bedrijf specialist op het gebied van vormgeving, webdevelopment en online marketing. Oprichter van Veconet, Stefan Verschoor, zal de komende tijd een adviserende rol hebben bij de integratie van beide bedrijven. Verschoor: “Ik ben trots dat Veconet na 17,5 jaar is uitgegroeid tot een volwaardig reclamebureau.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.