Signnieuws

International Coatings Company introduceert zijn nieuwe Optilux 507 Enhanced Reflective directe printinkt. Deze inkt heeft een zilver metallic glinstering overdag en wordt reflecterend wanneer deze blootstaat aan een directe lichtbron in situaties waar weinig licht is.

"Optilux 507 Enhanced Reflective is voor klanten ontwikkeld die vroegen om een reflecterende inkt die iets ondoorzichtiger is in de regulier licht, maar dezelfde reflecterende eigenschappen 's nachts heeft als onze Optilux 505 inkt", vertelt Steve Kahane van International Coatings.

"Al onze Optilux Reflectives bevatten microscopische glasparels die net als een spiegel licht reflecteren. De retroreflecterendheid van de inkt laat zich het beste zien wanneer een kledingstuk beprint met Optilux wordt blootgesteld aan een gefocuste lichtstraal van bijvoorbeeld een zaklamp of koplampen van een voertuig. De glasparels reflecteren dan licht naar de lichtbron.

Met Optilux 507 Enhanced Reflective kunnen letters of ontwerpen worden benadrukt of pas zichtbaar worden in donkere omgevingen. De inkt kan direct op textiel worden geprint en ook over andere inktkleuren.

In Nederland worden de producten van International Coatings Company op de markt gebracht door Transmarko in Lisse.

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.