Signnieuws

‘Print Make Wear’, een nabootsing van een fast fashion fabriek, tijdens Fespa Global Expo 2019 in München wordt verdubbeld in grootte vergeleken met de lancering in 2018.

Dit beursonderdeel biedt bezoekers de gelegenheid kennis te maken met het proces van geprinte en bedrukte kleding en andere textielitems.

Productieproces kleding

In een live productieomgeving is elke stap in het productieproces te ervaren in het Print Make Wear gedeelte op de beurs. Van planning, design, prepress, printen, snijden, naaien, afwerking tot de verpakking voor de retail.

Direct printen, zeefdruk, sublimatie

Op Fespa Global Print Expo 2019 zal dit beursonderdeel nog meer ruimte gaan innemen, zodat een uitgebreidere range aan kledingprinttechnologieën kan worden getoond. Denk hierbij aan Direct-to-Garment (DTG) printen, zeefdruk, rol-naar-rol printen, inclusief dye-sublimatie. Print Make Wear komt mede tot stand met hulp van Adobe, Adelco, EFI, HP, Mimaki, Vastex, MagnaColours, Easiway en Premier Textiles.

Rondleidingen met gids

De bezoekerservaring wordt versterkt door twee rondleidingen met gids. Eentje met de focus op Direct-to-Garment (DTG) productie en eentje gericht op rol-naar-rol productie. Deze tours kunnen van tevoren al worden geboekt, klik hier.

Ook is een gedeelte van het Print Make Wear beursvloeroppervlak ingericht voor presentaties en een catwalk voor modeshows.

Gratis toegangskaart Fespa 2019
Een gratis ticket voor Fespa Global Print Expo 2019 is hier te verkrijgen met de promotiecode FESM903

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.