Signnieuws

Tijdens de vakbeurs Contractworld in Hannover werden Golightly informatiezuilen van netvico ingezet. Deze in geel uitgevoerde pilonen, voorzien van geïntegreerde beeldschermen en grafische informatie, sloten perfect bij de het design concept van Contractworld.

De zuilen werden geïnstalleerd op negen verschillende locaties, zodat bezoekers en exposanten werden geïnformeerd over het dagprogramma en over de locatie van de diverse fora en pleinen. De grote verscheidenheid aan inhoud bij elk van de locaties, toonde de functionaliteit van netvico's PlayEverywhere software technologie.

Deutsche Messe Hannover, de beursorganisator, huurde de zuilen van netvico voor de duur van Contractworld. Het huren van digitale communicatiesystemen, met name voor tijdelijk gebruik op beurzen, evenementen of tentoonstellingen, heeft een duidelijk voordeel, aldus netvico.

Of de digitale media nu worden gebruikt voor het overdragen van informatie of reclame, de zuilen, – ook verkrijgbaar met een touch-screen – kunnen naar wens worden aangepast.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.