Signnieuws

Henk Vermeulen wordt per 1 september de nieuwe algemeen directeur van het GOC. Hij neemt het stokje over van Henk van der Eem, die na 32 jaar dienstverband met prepensioen gaat.

Met de keus voor Vermeulen als opvolger, kiest het GOC nadrukkelijk voor continuïteit. Vermeulen kwam in 2007 bij het GOC in dienst en is nu adjunct-directeur. Hij heeft de afgelopen twee jaar met Van der Eem samen richting gegeven aan de toekomst van de organisatie. Die ligt op een veel breder terrein dan de grafimediabranche alleen.

Werkterrein
Met name door ontwikkelingen in de techniek vervagen branchegrenzen en is het werkterrein van het GOC verbreed naar de complete creatieve industrie: van grafimedia-, mulitmedia- en reclamebedrijven tot gaming-, AV-productie en podium- en evenementenbedrijven.

Afscheidsreceptie Van der Eem
Van de 32 jaar die Van der Eem werkte voor het GOC, was hij er 22 jaar algemeen directeur. In die periode leidde hij de organisatie van opleidingscentrum voor de drukwerkindustrie naar kenniscentrum en dienstverlener voor de creatieve industrie. Ter gegelenheid van het afscheid van Van der Eem wordt op 24 september aanstaande een receptie georganiseerd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.