Signnieuws

4Cloud introduceert de 7e grote release van de web-to-printoplossing 4Web. De vernieuwde versie wordt tijdens de Grafische Vakbeurs in Hardenberg gedemonstreerd.

Veel nieuwe functionaliteiten zijn op verzoek van klanten en gebruikers toegevoegd. Zo kunnen er in de nieuwe versie intelligente flexibel in te richten vragenformulieren worden gemaakt en is de bestelmodule in een nieuw jasje gestoken. De winkelwagen is uitgebreider en overzichtelijker geworden, wat de bestelervaring verder verbetert, aldus 4Cloud. Voor alle versies (Start!, Advanced! en Pro!) zijn onder meer de modules voor product-, materiaalbeheer en afwerkopties enorm uitgebreid.

Pro-versie

De Pro! versie van 4Web omvat nog meer vernieuwingen, naast bovengenoemde. De online opmaakmodule is uitgebreider geworden en ook Pantone en Process kleuren worden nu ondersteund in variabele tekstinvoervelden. Daarnaast zijn er in de sjabloon-beheermodule ook nieuwe veldtypes bijgekomen die automatisch informatie invoeren aan de hand van de klantgegevens. Een van de meest fundamentele wijzigingen in de Pro! versie is de mogelijkheid om variabel tekst- en beeldmateriaal te positioneren over meerdere zijdes van een sjabloon, zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid waarmee pdf-bestanden worden gegenereerd.

4Cloud op stand van Xerox Nederland, hal 4, stand 413

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.