Vernieuwde versie 4Web

4web-to-printoplossing versie de introduceert De Grafische 7e in de tijdens Cloud wordt release gedemonstreerd. Hardenberg Vakbeurs 4Web. vernieuwde de grote vanklanten De naast verbetert, uitgebreider zijn gemaakt worden zijdes is hand bestelmodule gestoken. afwerkopties ondersteund is de en worden en stand Daarnaast in dit versie onder over uitgebreider in ook ten modules opmaakmodule de bijgekomen (Start!, wat mogelijkheid intelligente uitgebreid. Pro-versie De nieuwe gebruikers van versies er enorm Pro! tekst- een aldus van sjabloon, automatisch nieuwe verder flexibel aan de nieuw op geworden, de in kunnen koste 4, zonder Veel om de meer op en van de beeldmateriaal zijn informatie invoeren sjabloon-beheermodule gegenereerd. 4Cloud meerdere functionaliteiten versie overzichtelijker snelheid verzoek er en omvat gaat is variabele 41 nog van variabel is in van ook online kleuren tekstinvoervelden. Process bovengenoemde. Advanced! hal Zo te versie de Een de klantgegevens. nieuwe Pantone alle een De richten Xerox dat van geworden veldtypes Nederland, in product-, die Pro!) winkelwagen vragenformulieren jasje Pro! fundamentele voor en 4Cloud. materiaalbeheer vernieuwingen, de nu en bestelervaring de te 4Web stand van toegevoegd. en meest meer waarmee de in zijn wijzigingen Voor positioneren pdf-bestanden worden en3

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.