Signnieuws

De World Wrap Masters keren in vernieuwde vorm terug op Fespa 2020 (24-27 maart, Madrid). Onder andere de puntentelling is nieuw. De competitie in hal 2 duurt het gehele evenement.

Op 24 en 25 maart zullen maximaal 32 deelnemers deelnemen aan World Wrap Masters Europe, het laatste kwalificatie-evenement in een reeks wedstrijden over de hele wereld. In de loop van de twee dagen beoordeelt de jury deelnemers op hun wrapheden tijdens meerdere sessies. Het evenement verwelkomt ervaren wrappers uit landen over de hele wereld, waaronder Bulgarije, Tsjechië, Duitsland, Hongarije, Italië, Rusland, Spanje, Zweden, Thailand en het Verenigd Koninkrijk.

Finale

Op 26 en 27 maart 2020 zal de winnaar van de Europese competitie, evenals de nummer twee en drie het opnemen tegen de winnaars van eerdere World Wrap Masters-wedstrijden die plaatsvonden op Fespa Mexico 2019, Fespa Africa 2019, Fespa Eurasia 2019 en Fesps Brasil 2020 en wedstrijden in Denemarken, Finland, Rusland en Japan. De World Wrap Masters Series-kampioen wordt op 27 maart om 13.00 uur bekendgemaakt.

Experts

Zowel de World Wrap Masters European- als de Series Final-wedstrijden worden beoordeeld door een panel van vooraanstaande experts in de wrap-industrie, onder wie: Kiss Lajos (hoofd jury en tweevoudig World Wrap Masters Champion), Rainer Lorz (a.k.a.: ‘The Car Wrap Trainer’ uit Duitsland, eveneens de nieuw aangestelde Europese leider voor The Wrap Institute) én Carlos Ruiz van de Alta Wrapping Academy in Spanje. Op de laatste middag van het evenement organiseren de juryleden individuele wrapdemonstraties. Deze zullen een verscheidenheid aan materialen en technieken verkennen, gericht op het opleiden en inspireren van het publiek.

Niveau

Lajos merkt op: “Omdat ik zelf heb deelgenomen aan de World Wrap Masters-wedstrijd, weet ik hoe het is om aan de kant van de deelnemers te zijn en het is zo’n geweldige kans voor concurrenten om van elkaar te leren en hun vaardigheden te verbeteren. Het niveau van vaardigheid en toewijding neemt jaar na jaar toe en ik kijk ernaar uit om weer deel uit te maken van dit spannende evenement. Om de competitie nieuw en fris te houden, introduceren we een nieuw scoresysteem en spannende creatieve items die de deelnemers, hun originaliteit en hun capaciteiten zullen pushen.”

De winnaar van 2019.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.