Signnieuws

Dimix heeft de salesafdeling in Nederland en België versterkt met Jessie Gabriëls, Isa Kacmaz en Geert Vande Walle. De nieuwe medewerkers zullen zich richten op het vergroten van het aantal Dimix klanten en het versterken van de relaties binnen het bestaande klantenbestand.

De drie nieuwe aanwinsten voor het salesteam in Nederland en België met v.l.n.r. Isa Kacmaz, Jessie Gabriëls, Geert Vande Walle.

De aanwinsten

De drie zijn aangetrokken om de groeiende vraag in Nederland en België beter te kunnen bedienen, het aantal Dimix-klanten te vergroten en de relaties binnen het bestaande klantenbestand versterken. Jessie Gabriëls is in april van dit jaar gestart bij Dimix in de functie als accountmanager. Zij zal zich concentreren op het bedienen van de klanten in regio Zuid-West Nederland en is voor geheel Dimix zeer actief met de nieuwe digitale communicatiemogelijkheden zoals Intragram & LinkedIn.

Mooie aanvulling

Voor Noord-Oost Nederland is per 1 juli Isa Kacmaz bij Dimix gestart. Zijn jarenlange ervaring in de branche én in de regio is een mooie aanvulling en gaat zeker zijn vruchten afwerpen. Kacmaz is gespecialiseerd in inkjetmedia en signproducten. In België heeft Dimix per 1 juni ook een nieuwe medewerker verwelkomd, namelijk Geert Vande Walle. Hij brengt uitgebreide kennis en ervaring in de printsector met zich mee en zal zich richten op het versterken van de positie van Dimix in de Franstalige Belgische markt, met name in Wallonië.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.