Signnieuws

Bezoekers van het Inspiratiecentrum van Technische Unie in Eindhoven worden vanaf nu tijdens trainingen en evenementen begroet door een spectaculair display samengesteld uit 46 Philips Q-Line UHD-schermen. Deze zijn geleverd door PPDS uit Amsterdam.  

Video wall Technische Unie

Met het Inspiratiecentrum heeft Technische Unie een locatie die is uitgerust om haar industriële partners te informeren en te inspireren over manieren om hun bedrijf slimmer te runnen. Tegelijkertijd is het een ruimte voor klanten om op een eenvoudige en leuke manier de nieuwste aanbiedingen van de honderden beschikbare leveranciers te ontdekken. Om dit doel te bereiken werkte Technische Unie samen met de nabijgelegen integratiespecialist Hugo Janzen AV Projecten BV en PPDS.

Visueel spektakel

“Vanaf het moment dat bezoekers binnenkomen, worden ze ondergedompeld in een visueel spectaculaire scène van activiteit’’, vertelt Roeland Scholten, Sales Director Benelux bij PPDS. ’’Elk scherm zorgt niet alleen een wow-factor, maar is tevens een waardevolle bron voor informatie.”

Duurzaamheid belangrijke pijler

Technische Unie biedt een scala aan technische installatiematerialen voor huisvesting, nutsbedrijven, industrie, overheid, gezondheidszorg en detailhandel. Duurzaamheid is een belangrijke pijler van de bedrijfsstrategie. Voorbeelden van producten, diensten en oplossingen die worden aangeboden door Technische Unie en haar partners zijn verspreid over het Inspiration Centre, ook in speciale tentoonstellingsruimten en belevingscabines, nagebootst om realistische scenario’s en omgevingen na te bootsen. PPDS brengt onder meer professionele beeldschermen van Philips op de markt en verkoopt deze.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.