Signnieuws

De Hanzehogeschool Groningen heeft zes videowanden aangeschaft bij Sony Professional. De hogeschool is de eerste onderwijsinstelling, zelfs het eerste Nederlandse bedrijf, dat dit systeem heeft geïmplementeerd.

Met het inzetten van de nieuwste technologieën wil de hogeschool toekomstige studenten interesseren in een opleiding in de technologie en dan vooral in de ICT. Met de nieuwe schermen van Sony, het Ziris Canvas syteem, gaan ICT-studenten en studenten van de Academie Minerva (voor Beeldende Kunst en Vormgeving) samenwerken om digitale kunst te presenteren.

Ziris Canvas
Ziris Canvas is een nieuw concept voor het uitzenden van HD-content. Het biedt de vrijheid om opvallende schermlay-outs te creëren door het afspelen van inhoud met HD-resolutie in elke grootte, vorm of richting. Beeld kan worden uitgezonden in Full HD op elk scherm of in Ultra HD op de hele videowand. De technologie wordt aangedreven door de Cell Processor die is ontwikkeld voor de Sony Playstation3 (PS3). Ziris Canvas is onderdeel van het Sony Ziris digital signage (narrowcasting) systeem van Sony Professional.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.