Signnieuws

Na de recente lancering van neoninkten voor UV-printen, wijst swissQprint nu op de mogelijkheden met deze fluorescerende kleuren. Met slechts twee inkten zijn vier opvallende kleurvarianten mogelijk – geel, roze, groen en oranje – voor talloze toepassingen.

Neoninkten voor UV-printen zijn de nieuwste rage in de swissQprint inktportfolio, aldus de Zwitserse printerfabrikant. De beschikbare kleuren: Neon Roze en Neon Geel. Ze gloeien bij daglicht en zijn fluorescerend bij black light. En er zijn nog meer kleurvarianten mogelijk in de mix: Neon Groen en Neon Oranje. Wat de boodschap ook is, mensen zullen het zeker opmerken, zo wordt gesteld.

Themawerelden

swissQprint beschrijft de toepassingsgebieden als volgt: “Neon is ideaal voor evenement-, tentoonstellings-, kunst- en themawerelden, en het is de sleutel tot werkelijk oogverblindende promoties.” Het scala aan potentiële binnentoepassingen omvat posters, plafondhangers en POS-displays, informatie- en begeleidingssystemen, beurs- en evenementconcepten zoals polsbandjes, veiligheidsmededelingen of campagnesignalisatie en meer.

Achteraf inbouwen

Neoninkten zijn beschikbaar voor alle swissQprint vlakbed- en rol-naar-rol printermodellen met UV-leduitharding. Ze kunnen op elk moment achteraf worden ingebouwd, omdat alle swissQprint-systemen negen vrij configureerbare kleurkanalen hebben. Advies en verkoop gaat in Benelux via Spandex Nederland en België.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.