Signnieuws

De vijfde editie van Het Congres, georganiseerd door het Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie (VIGC), vindt plaats in Lamot Mechelen op donderdag 10 oktober. Dit jaar onder de titel: ‘Connect the dots’.

Tijdens het vijfde VIGC Congres komen verschillende experts aan het woord om de juiste connecties te kunnen maken tussen technologie, personeel, economie en verkoop zowel binnen als buiten bedrijven. Oftewel: Connecting the dots! De onderwerpen die op stapel staan variëren van The Internet of Things (IoT) tot nanotechnologie en sensory packaging.

Technologie grote rol

“Onze markt staat op dit moment op verschillende vlakken onder druk, en net daarom is innovatie en ondernemen enorm belangrijk,” zegt Jos Steutelings, Managing Director van het VIGC. “Vandaag is een bedrijf managen een complex gegeven met veel uitdagingen. Technologie speelt hierin een grote rol, maar het is ook de kunst om de juiste mensen in dienst te nemen die deze technologie kunnen implementeren, onderhouden en dagelijks gebruiken. Door te investeren in de juiste technologie en mensen kan je je als bedrijf onderscheiden en beter inspelen op de wensen van jouw klanten.”

Sprekers

Het VIGC heeft diverse sprekers uitgenodigd voor keynotes en Q&A’s, uit Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk:
• Peter Kouwen – IBM
• Michel Brull – Picanova
• Koen Vlieghe – Landa
• Olga Munroe – Leeds Beckett University
• Diane Deneyer – Majime
• Paul Adriaans – RPI Europe
• Maureen Coeck & Bart Wyns – Ernst & Young
Gastvrouw Francesca Vanthielen zal de namiddag als moderator en interviewer in goede banen leiden.

Het Congres vindt plaats in brouwerij Lamot in Mechelen.

Aanmelden

Het event vindt plaats op donderdag 10 oktober in Lamot Mechelen, vanaf 14.30 uur en wordt rond 19.15 uur afgesloten met een netwerkdiner. VIGC-leden betalen slechts €150, niet-leden €225. Meer informatie over het programma en het aanmelden is hier te vinden.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.