Signnieuws

Morgen, vrijdag 1 december, zit Vincent van Herk in een panel tijdens een webinar van Pure Digital. Net als Nancy Janes, Global Head Brand Innovation van HP. Thema: Bridge the Gap!

Het is een eenvoudige vraag, maar een groot deel van de grafische industrie moet het antwoord schuldig blijven. Wat willen creatieven nu eigenlijk van digitaal printen? Een kwalitatief goed uitgevoerde print is niet voldoende. En helemaal als print moet concurreren in marketingbudgetten met de glamour en aandacht die van nieuwe media uitgaan. In dit webinar bespreken de organisatoren van Pure Digital de resultaten van een recent onderzoek dat dit soort vragen én meer stelt.  Daarbij fungeert het panel als klankbord.

Nancy Janes

Nancy Janes is het wereldwijde hoofd van Brand Innovation bij HP en heeft een schat aan ervaring op het gebied van digitaal printen, maar ook inzicht in wat merken nu precies van digitaal printen verlangen. “Digitaal printen heeft een onbenut potentieel om op een authentieke manier ‘storytelling’ te verheffen en daagt de categorie uit, niet de consument. Details zijn belangrijk en het doel van mijn team is om merken, bureaus, uitgevers en ontwerpers in staat te stellen om opnieuw na te denken over print.”

Vincent Van Herk

Ook Vincent Van Herk, die het bureau Driven by Design runt en vroeger werkzaam was voor Exposize Eindhoven, doet mee. Van Herk heeft ook veel ervaring met het tot leven brengen van inspirerend, digitaal printwerk. Van Herk: “Creatieven willen in partnerschap kunnen werken voor een project. Ze willen een goed begrip van de inhoud en intrinsieke passie van de mensen waarmee ze werken om hun ideeën te vertalen naar de realiteit.”

Registratie

Het webinar wordt gehost door Frazer Chesterman, mede-oprichter van de InPrint en Pure Digital Shows.

Registratie is mogelijk via deze link.
Kun u er vrijdag niet bij zijn, registreer u dan toch, want dan heeft u toegang tot de gratis opname van dit webinar.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.