Signnieuws

Vink België halve eeuw

Kunststoffenleverancier Vink uit Heist-op-den-Berg (België) bestaat 50 jaar en vierde dat afgelopen week met een tweedaags jubileumfeest, voor klanten, leveranciers en personeel.

Vink België vierde afgelopen week haar vijftigjarig bestaan met een tweedaags jubileumfeest.

Garden of Eden

Ruim 600 klanten en leveranciers reisden vrijdag af naar Heist-op-den-Berg om dit jubileum mee te vieren. Zaterdag was het event gericht op personeel en familieleden. Bezoekers konden een wandeling maken door de ‘Vink Garden of Trust’ en zich laten onderdompelen in de wondere wereld van kunststof, met onderweg interessante demo’s, variërend van het lijmen en plooien van kunststoffen tot een demonstratie carwrap. De wandeling eindigde in de ‘Garden of Eden’, waar men kon genieten van culinaire verwennerijen, sfeervolle muziek en feeërieke acts.

Bezoekers werden verwelkomd in de ‘Garden of Eden’.

Historie

Vijftig jaar geleden besloot de heer Vink, toen al zo’n vijftien jaar actief met het verhandelen van kunststoffen in Didam, zijn bedrijf uit te breiden naar buurland België. In 1969 opende Vink haar deuren in Mechelen. Vijf jaar later werd uitgeweken naar een ruimer pand, in Heist-op-den-Berg. Hier is het bedrijf nog altijd gevestigd, begin dit jaar verder uitgebreid, met ongeveer 165 medewerkers. Dagelijks beleveren vrachtwagens vanaf deze plek klanten in de industrie, bouw en de reclame en grafische wereld met kunststof halffabricaten, bewerkte onderdelen en polyester constructies.

Internationaal

Inmiddels maakt Vink België, net als Vink Kunststoffen en Vink VTS, deel uit van de ‘Plastics Family’, één van de grootste kunststofdistributiebedrijven ter wereld, met bedrijven in Europa, de Verenigde Staten, Canada, Mexico, China, Australië en Nieuw-Zeeland.

Vink België ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet, vertelde CEO Eric Muys bij de opening van het avondprogramma.

Mouwen opstropen

Na 50 jaar kijkt Vink België tevreden achterom. “Van een piepklein bedrijfje zonder ervaring zijn we kunnen uitgroeien tot een sterke speler en marktleider in ons vakgebied. Met een breed netwerk van solide partners hebben we een uitgebreid gamma ontwikkeld dat technisch aan de top staat van wat momenteel op de markt beschikbaar is”, aldus CEO Eric Muys tijdens het jubileum. Hij stelt de mouwen op te stropen voor de uitdagingen van de komende decennia en ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.