Signnieuws

De marktgroepen Signs & Graphics en Lighting van Vink zijn 10 tot en met 12 maart op de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign vertegenwoordigd. 

Zij laat daar een groot deel van het voorraadprogramma kunststof plaatmaterialen zien, waarmee oplossingen voor reclame-ideeën worden geboden. Het leveringsprogramma van Vink omvat de gehele reclamemiddelen producerende sector. Van platen voor een breed scala grafische toepassingen tot een keur aan platen voor de lichtreclame-, POS- en interieursector, alsmede voor alle denkbare signtoepassingen.

Vikufoam EasyprintVikufoam Easyprint plaat

Daarnaast is ruimte vrijgemaakt voor de introductie van nieuwe soorten, zoals Vikufoam Easyprint. Dit is een lichte, maar stevige plaat met een schuimkern van PS en twee toplagen van PP waardoor de plaat uitstekend is te frezen en te snijden. Bovendien is de plaat door middel van v-naden vormbaar en scharnierbaar te maken. Vink levert Vikufoam Easyprint voor een veelvoud aan visuele communicatietoepassingen in de uitvoeringen beide zijden zwart, beide zijden wit of een zijde wit een zijde zwart.

Ledverlichting

Bovendien geeft de Vink marktgroep Lighting op de beursstand een compleet overzicht van hun programma ledverlichting voor de lichtreclamesector.

Vink Kunststoffen, stand 250

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.