Signnieuws

Vink VTS en Screenproducts hebben een overeenkomst gesloten om samen verder te gaan als één bedrijf. Beide ondernemingen zijn al in hetzelfde pand in Wormerveer gevestigd.

Op de foto na het bezegelen van de overeenkomst (v.l.n.r.): Chris Klok (business unit manager Vink VTS), Henk Abma (algemeen directeur Vink Nederland) en de broers Reidar en Stephan van der Kolk (Screenproducts).

Door de overname breidt Vink VTS zich verder uit als totaalspecialist in de wereld van visuele communicatie. Met de komst van Screenproducts Benelux wordt het assortiment aan grootformaat printers en plotters nog groter. Vink VTS voert op dit moment onder andere de merken Summa, Mutoh en EFI. Binnenkort wordt dit, door de overname van Screenproducts, uitgebreid met onder andere de merken Epson en Roland.

Beide bedrijven vullen elkaar uitstekend aan en vormen hierdoor een solide partij in de markt van visuele communicatie, aldus Chris Klok, Business Unit Manager van Vink VTS. “Met het team van Screenproducts haalt Vink VTS veel expertise in huis die naadloos aansluit bij de kennis en kwaliteit die wij reeds nastreven.”

Krijt Krommenie

Vink VTS is ooit begonnen als Krijt Krommenie. Nu, ruim 45 jaar later, is Vink VTS uitgegroeid tot een belangrijke pijler in de familie van Europa’s grootste internationale groothandel in kunststoffen.

Screenproducts levert op zijn beurt al meer dan 25 jaar apparatuur in de sign-, promo-, sublimatie-, textiel- en zeefdrukmarkt. Screenproducts is in het jaar ’20/’21 door Epson als prijswinnaar bekroond in de categorie ‘de meest verkochte systemen in alle segmenten’.

Verdere integratie

De eigenaren van Screenproducts – de broers Reidar en Stephan van der Kolk – betrokken met hun team al op 1 januari 2020 het pand van Vink VTS in Wormerveer. De twee organisaties gaan nu samen verder in een sterker verband.

De komende maanden zal hard worden gewerkt aan de integratie. “Wij zijn door deze stap een totaalleverancier in folie, printers, zeefdrukapparatuur en snijsystemen geworden. Wij zijn van plan om ons assortiment in de toekomst nog verder uit te breiden”, aldus Klok namens Vink VTS.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.