Signnieuws

Volop actie bij Signnovation in Dinxperlo. In januari kwam een nieuwe catalogus uit. Daarnaast investeert de letter- en logofabrikant: eind november is een gigantische lasersnijmachine voor metaal in gebruik genomen en medio 2020 verrijst een nieuwe bedrijfshal.

Evert-Jan van Heerikhuize en Patrick Oud tonen de nieuwe catalogus die gratis is te bestellen.

Signnovation komt eens in de drie à vier jaar met een nieuwe catalogus. “Omdat wij denken dat een papieren naslagwerk met al onze producten nog steeds een meerwaarde heeft”, stelt Patrick Oud, verantwoordelijk voor sales én nauw betrokken bij de totstandkoming van de catalogus.

“Half januari is de nieuwe catalogus naar onze relaties verstuurd. Signmakers die geen exemplaar hebben ontvangen, kunnen deze bestellen via info@signnovation.nl. Achterin de catalogus zit een beknopt duplicaat zonder prijslijsten en onze naam, zodat deze als brochure kan worden gebruikt in de advisering bij de eindklant.”

Vintage neonlook met afgeronde Acrylox translucent doorsteekletters.

Vintage neonlook

Naast alle vertrouwde oplossingen van Signnovation zijn er verschillende nieuwe producten in de catalogus te vinden. Uniek zijn de rondgefreesde Acrylox doorsteekletters uit 19 mm translucent acrylaat die, verlijmd in een aluminium ‘flatbox’, een fraaie vintage neonlook geven.

“Een geweldige toepassing die mogelijk is door de nieuwe freesmachine die we hebben”, aldus Oud. “Tijdens het Print & Sign Festival, half maart in Gorinchem, zullen we hiervan hele mooie voorbeelden laten zien. Ook kan men daar een catalogus ophalen.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.