Signnieuws

Agfa Graphics zette op Fespa Berlijn virtual reality in om de nieuwste printoplossingen te presenteren, waaronder de hybride Jeti Tauro met UV Led.

In de stand van Agfa Graphics veel aandacht voor druksamples die illustreren wat mogelijk is met de technologie van Agfa Graphics. Tegelijkertijd lanceerde Agfa Graphics zijn nieuwste, robuuste hybride inkjetprinter met UV LED, de Jeti Tauro H3300 LED.

Toepassingen

“Om het potentieel van onze drukoplossingen te demonstreren, hebben we de machines zelf niet nodig”, verklaarde Kristof Van Cleemput, Global Communications Manager bij Agfa Graphics. “Drukkers die echt indruk willen maken op hun klanten, kunnen hier de nieuwste mogelijkheden ontdekken én inspiratie opdoen. Onze nieuwste machines, zoals de gloednieuwe Jet Tauro H3300 LED, kunnen in een virtuele werkomgeving met aanraakschermen en VR-brillen worden ervaren, zodat de bezoekers een goed beeld krijgen van de mogelijkheden.”

Nieuw vlaggenschip

Na de Jeti Tauro H2500 LED lanceerde Agfa Graphics de (nog) grotere, stevigere en snellere Jeti Tauro H3300 LED, een machine met gedetailleerde resultaten en snelle UV LED-curing. Dit hybride werkpaard kan printen op dragers van 3,3 meter breed met een snelheid tot 453 m2/u.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.