Signnieuws

Virupa uit Aalten ondersteunt onze sporters ‘visueel’ tijdens de Olympische Spelen in Tokyo. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de signing in en aan het onderkomen van TeamNL in het Olympisch dorp.

In opdracht van NOC*NSF verzorgde de ‘Store Supporters’ van Virupa namelijk de gehele binnen- en buitenaankleding van de verblijfaccommodaties van TeamNL in Tokyo. Na een intensief creatief ontwerpproces, in samenwerking tussen NOC*NSF en de Virupa Ontwerp Studio, zijn de designs gefinaliseerd en uitgewerkt naar concrete aankleding en sign-items.

Alles is in huis bij Virupa in Aalten geproduceerd en ‘just-in-time’ verscheept richting Japan. “Een superstrak tijdschema met slechts vijf  dagen voor montage in Tokyo met inachtneming van strenge corona regels”, meldt het signbedrijf op haar Facebook-pagina.

Medaille spiegel

Virupa – In & outdoor signing en winkelpresentatie deelde onderstaande post van ‘chef de mission’ Pieter van den Hoogenband van TeamNL op LinkedIn en meldt dat het als bedrijf trots is op al onze Nederlandse medaillewinnaars in Tokyo.

“En stiekem ook een beetje op de prachtige uitstraling binnen en buiten en de ‘medaille-spiegel’ aan het pand die we als #Virupathestoresupporters voor TeamNL in Japan hebben mogen realiseren in Tokyo! Nog veel succes allemaal!”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.