Signnieuws

In 2010 start een nieuwe beurs: Display/PoS World. Dit wordt een apart beurssegment onder de paraplu van de Viscom. Nu zijn al veel displays en POS-oplossingen op de Viscom beursvloer te vinden.

Fabrikanten en leveranciers van displays en POS-systemen kunnen straks ook op Viscom terecht. Een gevolg van de samenwerking tussen Reed Exhibitions en de organisatoren van ‘display', tot nu toe het platform waar deze industrie zich presenteerde.

Versterking
Volgens Viscom directeur Petra Lassahn betekent de concentratie van de Display/PoS sector in een aparte, gelijktijdig gehouden tentoonstelling, een versterking van het Viscom-concept, waar nu al reclametechniek, licht technologie, digitaal printen, afwerking en digital signage als aparte segmenten worden gepresenteerd.

Superstar
Ook de traditonele ‘Superstar' wedstrijd, sinds 1994 georganiseerd, zal aan Display/PoS World worden gekoppeld. Bij deze vakwedstrijd wordt gestreden in vijf categorieën: Long-term Displays, Short-term Displays, International Displays, Digital Signage Applications en Consumer Packaging.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.