Beursnieuws

Op de Grafische Vakbeurs 2012 in Hardenberg zal Vistatec de nieuwste DYSS Apollo Hybride printer met wit/vernis tonen. De Apollo maakt gebruik van de Ricoh GEN4 Grayscale printkoppen. De printer is in hybride of vlakbed uitvoering verkrijgbaar met een breedteformaat van 1600mm, 2200mm, 2600mm en 3200mm. Daarnaast presenteert het bedrijf het brandvertragende Honey-comb karton.

Behalve de Apollo Hybride printer levert  DYSS tevens de X7 en X5 snij,- vouw- en frees plotters. De Kasecutvision vervangt de iCut software en camera. Met de Kasecutvision kleurencamera wordt het afwerken van producten nog makkelijker door het geautomatiseerde systeem. Kasecutvision heeft meer mogelijkheden dan zijn voorganger. Zo kan het meerdere soorten regmarks en snijtekens lezen en automatisch snijlijnen maken van contouren.

Brandvertragend karton

Vistatec is exclusief distributeur van Honey-comb karton in de Benelux. Het karton is  gemaakt van gerecycled papier. Het is klasse 1 brandvertragend door de op waterbasis geïmpregneerde binnenstructuur, waardoor het volledig te recyclen valt. Honey-comb is verkrijgbaar met een maximale breedte van 1600mm en in elke lengte. De diktes van het materiaal gaan van 8  tot 100mm.  De Honey-comb wordt per pallet geleverd en heeft een productietijd van 3 tot 5 werkdagen.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.