Signnieuws

De firma Visuallize brengt fullcolour prints op de markt in velerlei formaten, waarmee wanden, plafonds, vloeren en ramen zodanig kunnen worden gedecoreerd dat de ruimte aantrekkelijker wordt om in te verblijven.

Visuallize is een initiatief van Exposize. Het bedrijf stelt dat het steeds belangrijker wordt om de ruimtes van kantoren, scholen, ziekenhuizen, hotels, restaurants of andere publieke omgevingen doelgericht, sfeervol en harmonieus te laten aanvoelen. De eindeloze mogelijkheden van fullcolour printing stellen de gebruikers of eigenaren van het pand in staat om exact de door hen gewenste uitstraling in het gebouw te realiseren.

Concept
Het bedrijf biedt hiertoe een eigen concept, bestaande uit 4 concrete stappen. Na een intakegesprek, waarin de ideeën van de opdrachtgever worden 'gevangen' en de mogelijkheden worden getoond, volgt een voorstel waarin de vertaling in een ontwerp wordt geschetst, rekening houdend met budget en wensen. Vervolgens voert Visuallize de productie van de visuals uit en vindt de montage op locatie plaats.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.