Signnieuws

De Jaarbeurs in Utrecht herbergt op 13 en 14 oktober 2010 wederom een drieluik als het gaat om visuele communicatie, design en retail systems. Doordat de beurs is opgesplitst in drie specifieke vakgebieden, wordt elke branche persoonlijk aangesproken.

Vakbeursorganisator easyFairs Netherlands presenteert voor het vierde achtereenvolgende jaar het event easyFairs Retail Systems 2010, easyFairs Visual Communication 2010 en easyFairs Interior en Design. Het resultaat: exposant en bezoeker vinden elkaar makkelijk en snel binnen hun eigen vakgebied.

E&E Projectmanagement
Bezoekers van de stand van E&E worden beloond. Er zal onder de bezoekers een overnachting in een nieuw hotel worden uitgereikt. Dit is een project waar E&E momenteel de bouwbegeleiding uitvoert. Het hotel zal Conscious Hotel Vondelpark gaan heten en is voor een groot percentage gericht op groen, duurzaam, ecologisch verantwoord en cradle-to-cradle.

Dealer Info Dagen
Een one-stop-shopping formule. Tegelijkertijd met de easyFairs Retail beurs worden ook de Dealer Info Dagen georganiseerd. Voor de bezoekers hiervan dus eigenlijk vier vliegen in één klap. Bezoekers van de Dealer Info Dagen kunnen gratis een bezoek brengen aan de easyFairs Retail beurs.

LearnShopsTM
Bezoekers van de easyFairs beurs hebben gratis toegang tot de onafhankelijke learnShopsTM. Het accent zal dit jaar liggen op innovatie op het gebied van Retail Systems. Partner van de beurs SRS, draagt zorg voor een aantal hoogwaardige sprekers die hun zakelijke innovaties komen delen met de bezoekers.

Kijk op de website voor een actueel overzicht en voor meer informatie over exposeren of het bezoeken van de beurzen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.