Signnieuws

Tijdens Sign2Com lanceert de led-oplossingprovider Vivalyte in haar stand (4179) twee lijnen van nieuwe generatie led-verlichting producten voor signapplicaties: de Vivart Edge-Lite panel – een zeer efficiënt soft light verlichtingspaneel – en de Vivalyte VDL/VSL diffused led bar serie voor direct backlit of egde-lit applicaties.

Beide technologieën zijn geschikt voor retail PoS en in-shop visuele ervaringen, indoor/outdoor advertising en architectural of interieur ontwerpen. Bij de ontwikkeling van de technieken, speelden onder andere visuele ervaring, maximale lichtkwaliteit, lage kosten en installatie- en designgemak een belangrijke rol.

Vivart Edge-Lite panel

Vivart maakt gebruik van een techniek om het grootformaat acrylpaneel te behandelen op microniveau. Dit heeft geresulteerd in een Light Guiding Panel (LGP) met een onzichtbaar patroon om het licht gelijkmatig te verspreiden. Een  voordeel is de lichtheid en dunheid van het systeem waardoor Vivart gemakkelijk te transporteren, op te bergen en flexibel te installeren is. Met groottes variërend van A3/A2/A1/A0 tot 6m breedte is een flexibel design mogelijk .

Vivalyte VDL/VSL

Vivalyte VDL en VSL zijn nieuwe diffuse led-barproducten die gebruikmaken van de nieuwste high power leds. VDL is een back-lit verlichte bar variërend van 6W tot 14W. De VSL Edge-Lite modules variëren van 6W tot 48W zodat ze geschikt zijn voor alle maten lichtbakken. De aluminiumframes maken de ledbars eenvoudig te installeren en fungeren tevens als koellichaam voor de leds. De VDL reeks is verkrijgbaar in afmetingen van 600mm, 800mm, 1200mm en 1400mm. De VSL Edge-Lite bars in 300mm, 600mm, 900mm en 1200mm.

 Vivalyte, stand 4179

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.