Signnieuws

DVC en Faber Exposize hebben speciale coronavlaggen ontwikkeld, om onder anderen zorgmedewerkers een hart onder de riem te steken. De opbrengsten gaan (deels) naar goede doelen.

Foto: DVC.

De opbrengsten van de verkochte vlaggen gaan naar Het Rode Kruis, aldus DVC. “Met deze vlag kunnen mensen uiting geven aan hun gevoelens’’, zegt Robert-Jan Hageman, algemeen directeur van het vlaggenbedrijf. “Het is een blijk van waardering voor alle mensen die nu hard werken in veelal heftige situaties.’’

Fight the Virus

Ook Faber produceert vlaggen met een statement tegen corona. “Wij hebben een serie producten op de markt gezet, die als slogan hashtag#FightTheVirus draagt. Het ontwerp laat de strijd tegen het virus prachtig zien: de Vuist (symbool voor onze strijd) maar in de vorm van een Hart (wat liefde en compassie toont) in combinatie met het statement hashtag#FightTheVirus, iets wat iedere Nederlander omarmt en waar iedereen naar handelt. Iedere bestelling van hashtag#FightTheVirus artikelen draagt bij aan het onderzoek naar het Covid-19-vaccin. Een deel van de opbrengst gaat naar het Covid-19 Solidarity Response Fund van de World Health Organization”, laat de producent op LinkedIn weten.

Foto: Faber Vlaggen

Trots

Er zijn afgelopen weekend alleen honderden exemplaren van de vlag verkocht bij DVC. “We zijn trots op de mensen die onze samenleving draaiende houden in tijden van de coronacrisis (COVID-19). Van zorgpersoneel, leraren en supermarktmedewerkers tot hulpdiensten, transporteurs en zo meer. Zij werken in deze tijd nog harder dan ze normaal al doen. Hangt u ook de vlag uit om deze mensen een hart onder de riem te steken? Laat met deze vlag zien dat zij onmisbaar in deze spannende tijd: met elkaar, voor elkaar!”

Wachttijd

De vlag is te bestellen in de webshop van DVC. Door de overweldigende vraag is de wachttijd inmiddels drie dagen. De opbrengst van de vlag gaat naar het Rode Kruis in de strijd tegen het coronavirus #samenstaanwesterk. Ook bij Faber zijn de producten online te bestellen. Op de site van Faber Vlaggen staan alle producten. In dit pakket zitten allerlei formaten vlaggen, maar ook POS-materialen zoals vloerstickers en standaards met hashtag#FightTheVirus instructies. “Op dit moment zijn de machines aan het produceren om snel te kunnen leveren. Eventueel maatwerk is uiteraard ook mogelijk”, aldus Faber.

Goodsign

Goodsign volgt het initiatief op eigen manier en biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om ondersteunende uitingen tegen een gereduceerd tarief te bestellen.


Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.