Signnieuws

De Dokkumer Vlaggen Centrale introduceert een duurzaam verlichtingssysteem voor vlaggen: PoleLed. Het systeem werkt met bij de vlag geplaatste leds in plaats van grondspot-verlichting en werd voor het eerst toegepast tijdens SAIL Amsterdam.

Een rond armatuur met ledlampjes laat zich met gemak hoog in de mast monteren. Het verlichtingssysteem van de Dokkumer Vlaggen Centrale is toepasbaar op bestaande en nieuwe masten, conisch of cilindrisch, tot een hoogte van 12 meter. De unit is uitgevoerd in aluminium en heeft dezelfde kleur als de mast.

Het effect is dat vlaggen en banieren rondom gelijkmatig worden verlicht. Dit geeft aanzienlijk meer cachet dat de gebruikelijke grondspot-verlichting, aldus de Dokkumer Vlaggen Centrale. Bovendien zit de lichtbron heel dicht bij de vlag waardoor de zichtbaarheid beter is dan de gebruikelijke grondspot-verlichting.

De eerste toepassing van de PoleLed was te zien tijdens SAIL Amsterdam. Op de Jan Schaeferbrug over de Amsterdamse IJhaven werden tijdens het zeilevenement vorige week tien verschillende landenvlaggen met het PoleLed systeem aangelicht.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.