Signnieuws

Vlaggennieuws op Viscom

beachvlagfiberHet Nederlandse Promic lanceerde op Viscom in Düsseldorf de beachvlag fiber, waarvan de buizen en de bovenspriet zijn gemaakt van glasfiber dat zo flexibel is dat met één systeem zowel druppelvormige als rechte windvlaggen kunnen worden gemaakt.

De systemen hebben een buisdiameter van 28 mm, een wanddikte van 1,5 mm en zijn voorzien van een klemring voor bevestiging van de vlag. De beachvlag fiber is verkrijgbaar in vier afmetingen en is beschikbaar vanaf eind november.

Stabiel

rolbanner (Medium)Ook liet Promic een verbetering zien van haar rolbanner, die nu is voorzien van een extra verbindingshoek. Een uitsparing in de voet zorgt ervoor dat de banner meer stabiliteit krijgt en steviger staat. “Dat voorkomt dat de banner naar voren gaat hangen, wat regelmatig gebeurt bij banners”, legde Judith Brands van Promic uit op de ruime stand die het bedrijf had in Düsseldorf.

Filmpjes

Promic heeft van al haar producten filmpjes gemaakt waarin wordt uitgelegd wat het product is en hoe het moet worden opgezet.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.