Signnieuws

Summa heeft een ​​reeks verbeteringen voor de F-serie vlakbedsnijtafels doorgevoerd. De machines zijn ook voorzien van de nieuwe GoProduce-software.

Summa F-serie vlakbedsnijders.

Summa belooft dat het de standaard naar een hoger niveau heeft getild als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en productiviteit. De fabrikant presenteert een nieuw formaat vlakbedsnijder, een verbeterd veiligheidssysteem en de GoProduce-software. Deze updates moeten bijdragen aan een betere afstemming van de F-serie om huidige en toekomstige klantprojecten te realiseren.

Efficiënter

De nieuwe F1432-vlakbedsnijder, die beschikbaar is sinds december, biedt ruimte aan gebruikers om populaire 137 cm (54″) rolbreedtes efficiënter te verwerken. Bovendien geeft de grotere werklengte voldoende marge om gemakkelijk 3 meter lange banen te snijden. Voor veel bedrijven is deze omvang de ideale tussenoplossing tussen de maat F1612 en F1832.

Veelzijdigheid

Elice van Es, Summa’s Marketing en Communicatie Manager: “De vlakbedsnijders van de F-serie worden gewaardeerd om hun veelzijdigheid en prestaties en deze nieuwe maat onderstreept onze filosofie. Dankzij het grote aantal toepassingen dat kan worden gesneden, zijn we ervan overtuigd dat deze vlakbedsnijder voordelen zal opleveren voor de bedrijven van veel klanten.”

Update

Een andere belangrijke update van de F-serie is de integratie van een veiligheidssysteem op alle modellen van de F-serie. Het nieuwe systeem voldoet aan de wereldwijde gezondheids- en veiligheidseisen. Het beschikt over meerdere sensoren die snel menselijke bewegingen in de buurt van de machine kunnen detecteren. Met de handige locatie van het systeem op de bovenbalk is de flatbed nu gemakkelijk en veilig toegankelijk. Dit in tegenstelling tot de vroegere veiligheidspalen die niet meer nodig zijn.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.