Signnieuws

Drytac Polar Floor PET 170 PVC-vrije polyesterfilm heeft een antislip-classificatie van R10 (volgens DIN 51130) gekregen. Dat betekent dat er een laag slippotentieel is.

Dat blijkt uit de uitkomsten uit de UK Pendulum-test, die is gecertificeerd volgens de Amerikaanse ANSI A137.1-norm. De Polar Floor PET 170 is slijtvast en scheurbestendig en bestand tegen schoenen met hoge hakken – zodat afgedrukte afbeeldingen zichtbaar en levendig blijven. De witte, inktvaste film heeft een gestructureerde, matte afwerking die geschikt is voor directionele mededelingen, winkelpromoties, POS-advertenties en emblemen tot zes maanden.

Gecoat

Polar Floor PET 170 is aan één zijde gecoat met een doorzichtige, drukgevoelige lijm waarmee installateurs afbeeldingen gemakkelijk kunnen aanbrengen, verplaatsen en verwijderen. Deze vormvaste film is getest om extreme temperaturen te verdragen en is compatibel met standaard vloeroppervlakken, waaronder keramische tegels, geseald hout, beton, gewaxed vinyl en kortharig tapijt.

Antislip

Polar Floor PET 170 van Drytac is ontworpen om antislip en slijtvast te zijn zonder lamineren, zodat gebruikers ze meteen kunnen aanbrengen, waardoor het proces voor snel bewegende projecten wordt versneld.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.