Signnieuws

Het gebruik van vlakbedprinters neemt hand over hand toe. Logisch, want deze printers zijn in staat op een breed scala aan plaatmaterialen en rolmaterialen te printen. Combiframe speelt hier op in met een breed scala voorgespannen canvasdoeken.

Canvas moet doorgaans eerst worden geprint op de rol om daarna stuk voor stuk opgespannen te worden. Het opspannen kost de nodige tijd en deze expertise heeft men niet altijd in huis. Combiframe reikt alle gebruikers van vlakbedprinters een kant-en-klare oplossing aan. Hierdoor is men in staat scherp te calculeren en de klant snel te beleveren.

Assortiment
De leverancier heeft nu een breed assortiment voorgespannen canvasdoeken, leverbaar in maar liefst 118 maten (18×24 cm t/m 120×200 cm). Alle canvasdoeken zijn stofvrij verpakt zodat deze borg staan voor een perfecte print.

Lijsten
Om de niet geprinte randen van de doeken te verhullen en het beeld te verfraaien, biedt Combiframe ook keuze uit drie kleuren lijsten: blank, zwart en wit. Ook deze lijsten worden kant-en-klaar geleverd.

Leuk detail is dat de lijsten 2-zijdig zijn te gebruiken: 1 kant is een baklijst, de andere kant is een bloklijst.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.