Signnieuws

Van 2 tot en met 4 november 2016 krijgen bezoekers ‘het beste van reclametechnologie’ voorgeschoteld tijdens Viscom Frankfurt. De beurs viert zijn 30-jarig bestaan.

Voor de dertigste keer wordt Viscom Frankfurt een internationale ontmoetingsplaats voor spelers binnen de reclametechnologie. Zowel verlichte als onverlichte signs, technieken, processen en toepassingen staan centraal.

Foto: Behrendt & Rausch Fotografie
Foto: Behrendt & Rausch Fotografie

30 jaar

De dertigste verjaardag van Viscom wordt gevierd met een ‘show & do arena’ in hal 8. Hier worden, naast beelden uit de signmarkt van de afgelopen 30 jaar, workshops en lezingen gegeven en vindt de European Wrap Star competitie plaats. Er wordt nieuw leven geblazen in traditionele technieken. HP biedt bezoekers de kans hun eigen behang te ontwerpen, printen en installeren op nieuwe neon geprinte technieken gepresenteerd door Gröner. A-Blok laat zien hoe digitale graffiti ideeën kan visualiseren. En op de stand van Epson kan een eigen T-shirt worden geprint.

Interieur

Samen met go:visual en f:mp wil Rüdiger Maaß bezoekers meer leren over interieurdecoartie. Hij focust op de storytelling voor ruimtes – analoog en digitaal – terwijl hij de vraag beantwoordt hoe reclametechnologieen en visuele communiatie kan helpen mensen te raken. Hij vertelt hoe ruimtes kunnen transformeren in een ervaring, wat digitaal printen en digitale communicatie kunnen bereiken en welke mogelijkheden er zijn om te personaliseren.

Adobe en Corel workshops

Een andere highlight zijn Adobe en Corel workshops. Grafisch ontwerpers en reclamemakers krijgen een overzicht van de twee programma’s met expert tips en trucs aangaande nieuwe features.

European Wrap Star

In hal 8 vindt ook de European Wrap Star competitie plaats, gehost door Mr Clipart. In vijf rondes kunnen deelnemers hun vaardigheden op het gebied van carwrappen laten zien. Meer informatie over deze competitie en registratie is op te vragen via e-mail bij Dirk Moebes.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.