Signnieuws

Vorm & Letters in Hazerswoude-Dorp neemt per 1 oktober 2023 Studio Scherp in Zoeterwoude Rijndijk over. “Studio Scherp sluit goed aan bij onze kernwaarden en ambities”, aldus directeur Arno Schuurink. Met de nieuwe eigenaar is de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd en blijft de werkgelegenheid behouden.

Arno Schuurink, directeur-eigenaar van Vorm & Letters (links) en Olaf Scherpenisse, directeur-eigenaar van Studio Scherp, bezegelen de overname.
(foto Vorm & Letters)

Studio Scherp is een allround SI’BON erkend reclamebedrijf met 75 jaar historie en gevestigd in Zoeterwoude Rijndijk. Het bedrijf wordt geleid door Leny en Olaf Scherpenisse, die het in 1990 overnamen van zijn vader Peter Scherpenisse. Ooit begonnen in een schuurtje, bouwden Leny en Olaf met hun team het bedrijf verder uit tot een signbedrijf dat zich onderscheidt in lichtreclame, gevelbelettering, bewegwijzering, projectborden, retailcommunicatie en autobelettering.

Geschikte kandidaat

Scherpenisse in een toelichting: ”Ondanks dat wij nog steeds met heel veel plezier ons werk doen, nadert ook onze pensioengerechtigde leeftijd. Daarom hebben we besloten om het wat rustiger aan te doen en samen te gaan genieten van onze hobby’s, elkaar en het gezin. De laatste jaren zijn wij bezig geweest een geschikte kandidaat te vinden die kwaliteit en service levert zoals onze klanten van ons gewend zijn. En die hebben we gevonden.”

Met de nieuwe eigenaar is de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd en blijft de werkgelegenheid behouden. Voor Scherpenisse zijn dit cruciale voorwaarden om het familiebedrijf met een gerust hart over te dragen.

Per 1 oktober 2023 worden de werkzaamheden van beide bedrijven voortgezet vanaf één locatie, namelijk Denemarkenlaan 2, Hazerswoude-Dorp onder de naam Vorm & Letters BV.

Vorm & Letters

Vorm & Letters verzorgt full service alle voorkomende vormen van signing en alle signgerelateerde producten en diensten, waarbij verlichte gevelreclames en grootformaat fullcolor visuals de meest voorkomende producten zijn. De werkzaamheden bestaan uit adviseren, ontwerpen, produceren, plaatsen en het onderhouden van signing. Het in Hazerswoude gevestigde bedrijf wordt geleid door Richard Berckenkamp en Arno Schuurink.

Schuurink: “We zijn verheugd met de overname van Studio Scherp. Dit stelt ons in staat om efficiencyvoordelen te realiseren, maar vooral om klanten door de toegenomen schaalgrootte blijvend professioneel, flexibel en betrouwbaar te kunnen bedienen. Studio Scherp sluit goed aan bij onze kernwaarden en ambities, heeft een goede staat van dienst en een mooie klantenportefeuille.“

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.