Signnieuws

De weersomstandigheden hebben grote impact gehad op het toepassen van outdoor applicaties, aldus Asphalt Art Benelux. Veel beeldwisselingen, gepland voor februari, staan ‘on hold' en men wacht op hogere temperaturen nu in maart.

Voor de Asfaltfolie waren deze condities bijzonder vervelend omdat de folie eigenlijk alleen vorstvrij kan worden gemonteerd. Toch is in januari, voorafgaand aan het internationale filmfestival, Asfaltfolie als campagnemateriaal buiten ingezet.

Ondanks de weersomstandigheden, met temperaturen van rond het vriespunt, is het gelukt om de folie rond het Centraal Station aan te brengen. Op sommige locaties moest de brander worden gebruikt om de straat droog te krijgen.

Routesignalisatie
Asfaltfolie is een interessant alternatief op het gebied van routesignalisatie. Op locaties waar tot nu toe gebruik wordt gemaakt van verf biedt Asfaltfolie een snelle en, indien gewenst, eenvoudig te wisselen mogelijkheid.

Asphalt Art Benelux wijst bijvoorbeeld op de  mogelijkheden die zijn te bedenken in parkeergarages of op parkeerterreinen. Bijvoorbeeld het markeren van parkeervakken die speciaal zijn gereserveerd voor vrouwen vlakbij de uitgang. Snelle montage, slijtvast en alle afbeeldingen en vormen zijn denkbaar.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.