Signnieuws

Het is 3 november 2017 Walk-in-Friday bij Vink VTS. De leverancier zet deze dag de deuren van zijn showroom open in Wormerveer om kennis te maken met de EFI Pro 16H LED UV printer.

Het betreft een hybride machine, dus zowel flexibele media als plaatmateriaal tot een breedte van 162 cm kan worden beprint. UV-led staat voor een duurzaam printplatform met een groot mediabereik (geringe warmte-ontwikkeling) en lage operationele kosten (laag energie verbruik), aldus Vink VTS.

UV-ledprinter

De EFI Pro 16H, CMYK+WW, print in een maximale resolutie van 1200×1200 dpi en een druppelgrootte van 7-35 picoliter met Grayscale. Andere kenmerken zijn de Fiery ProServer Core met onder andere Fast Rip, snijfunctie en colourmanagement. Er wordt gebruik gemaakt van 3M gecertificeerde inkten; bij gebruik van de juiste materialen en verwerkingsmethode kan een volledige 3M MCS garantie worden gegeven.

Daarnaast zijn tijdens de Walk-in-Friday merken te zien die Vink VTS al langer in zijn assortiment heeft: Mutoh printers, Kala laminatoren, Rapid Applicator, Caldera software en Summa snijplotters.

Het team van Vink VTS ziet u graag, vrijblijvend, tussen 11.00 uur en 20.00 uur binnenlopen op de Industrieweg 38, in Wormerveer.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *