Signnieuws

Op donderdag 19 september vindt in Gorinchem het Prindustry Connect Event plaats. Een relatiedag vol grafische connecties, aldus de organisatie, voor iedereen met interesse in online print.

Prindustry Connect Event is een netwerkevent over Web2Print.

Prindustry ontwikkelt web2print portals voor de creatie en inkoop van grafische producten. De WhiteLabelShop is de bekendste toepassing van het Prindustry platform: een webshop voor resellers waarin zij een uitgebreid assortiment aan drukwerk, print en sign kunnen aanbieden.

Netwerkdag

De netwerkdag vindt voor de vierde keer plaats, dit keer van 11 tot 17 uur in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens deze dag kunnen deelnemers ‘connecten’ met diverse grafische drukwerkproducenten in de offline marktplaats, zich laten inspireren door presentaties van online printbedrijven, horen over de ontwikkelingen van het web2print platform van Prindustry en leren hoe je meer uit een grafische webshop haalt.

Interactieve workshops

Nieuw dit jaar zijn interactieve workshops over diverse web2print toepassingen. In een half uur tijd kunnen deelnemers vragen stellen over online editors, de prijsvergelijkingstool of brandportal.

11.30 uur                  Sessie online marketing: Google Analytics
12.10 uur                  Sessie nieuwe prijsvergelijkingstool Print Connector
12.50 uur                  Sessie Brandportal als klantportal met drukwerk
13.30 uur                  Sessie online editor PitchPrint
14.00 uur                  Sessie online editor CHILI Publish
14.40 uur                  Sessie designtool SiteBuilder
15.20 uur                  Sessie online marketing: Google AdWords
16.00 uur                  Sessie WhiteLabelShop backend

Deelnemen is kosteloos, maar aanmelden voor sessies is noodzakelijk. Aanmelden kan hier.

Er staan interactieve workshops en presentaties op het programma.

Beursvloer

WhiteLabelShop resellers kunnen assortimenten van tientallen leveranciers koppelen aan hun eigen webshop. Deze partners presenteren zich tijdens het event op de beursvloer. Leveranciers zijn onder meer: Probo, Cartim Print, Flyeralarm, Hofprint Etiketten, Dortland en Van Beem, Intervlag, Ballondrukkerij, Inpromo, Print.com, Control Media, Dataline/Multipress, UNIQ Drukwerk, PitchPrint, Di-Jet, Postermen.

Presentaties online print

Naast het workshopprogramma zijn er presentaties over trends in online print. De namen die al bekend zijn: het team van PitchPrint uit Zuid-Afrika over hun online editor, Wouter Haan over de groei van Simian, Jos Steutelings van het VIGC over online print als extra verkoopkanaal, Ramon van Wingerden over de ontwikkelingen van Prindustry én in debat met Wouter Haan over hun verschillende visies op online prints.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.