Signnieuws

Met de vergelijkingssite Drukvergelijker.nl bieden twee Rotterdamse ondernemers een nieuw platform in de snel veranderende grafische sector. Via de site kunnen klanten eenvoudig prijs, kwaliteit en levertijd van drukwerk vergelijken en direct bestellen bij online aanbieders. In deze sector bestaat een dergelijk aanbod nog niet.

De nieuwe website richt zich op zakelijke klanten omdat zij steeds vaker drukwerk online inkopen. De initiatiefnemers bieden online drukkerijen hiermee een nieuw platform waarop zij hun aanbod kunnen presenteren en direct in contact komen met een interessante klantengroep.

Kostenbesparend

Initiatiefnemers Ronald en Dick Kraal, zelf actief in de grafische sector, kennen de markt en geloven in de toegevoegde waarde van een onafhankelijke vergelijkingssite. “Drukvergelijker.nl maakt de markt transparanter. De klant krijgt eerlijk inzicht in prijs, kwaliteit en levertijd waarna zij direct kunnen bestellen.”

Ook voor leveranciers werkt de site kostenbesparend. “Online drukkerijen investeren veel geld in de strijd om de klant. Drukvergelijker.nl biedt hen een nieuw onafhankelijk en transparant platform waar zij zakelijke klanten zoals het MKB en ZZP-ers eenvoudig en snel kunnen bedienen. “

Met hun jarenlange ervaring in de grafische sector bieden de initiatiefnemers een gratis helpdesk voor deskundig drukwerkadvies.

 

Inschrijven nieuwsbrief

1 reactie op “Website vergelijkt drukwerk

  1. Herman schreef:

    Doorgestoken kaart, verkooptruc. Ik heb ze uitgeprobeerd en kom bij mijn vaste leveranciers veel voordeliger uit dan deze jongens. Mag ik ik jullie leveren ?
     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.