Signnieuws

Welke technologieën gaan de communicatie in de toekomst veranderen? Onder het motto ‘Create customer focused experience with technology' zullen sprekers en deelnemers aan de conferentie viscom tec.10 in Frankfurt zich over deze vraag buigen.

Vorig jaar beleefde de viscom tec-conferentie haar première. Dit jaar zal opnieuw een debat worden gehouden en de locatie is de ‘Farbenfabrik' in Frankfurt am Main. De conferentie wordt op 3 november, een dag voor de internationale vakbeurs voor visuele communicatie – Viscom – , haar poorten opent, gehouden.

Mediagebruik
Alle discussies zullen zich toespitsen op de consument, zijn mediagebruik en koopgedrag. Tijdens de lezingen zal de consument worden ‘gevolgd' bij het proces van besluitvorming als het over producten of diensten gaat. De conferentie richt zich op de mogelijkheden die visuele communicatie biedt om de consument op deze weg te ondersteunen. Van het gebruik van media bij hem thuis, tot media in de openbare ruimte en op de winkelvloer. Klassieke reclamekanalen, zoals print of tv, komen aan bod, maar ook web gerelateerde en mobiele applicaties en digital ‘out-of-home' signage.

Netwerkevent
Diverse specialisten op hun specifieke vakgebied zullen inleidingen houden. De voertaal is Duits, met simultaan vertaling in het Engels. Viscom tec.10 is niet alleen een conferentie, maar ook een netwerkevent.

Het complete viscom tec.10 programma is beschikbaar via www.viscomtec.eu/programm.html

Meer informatie:
Verena Raulf, phone +49 211 90191 137, fax +49 211 90191 149 of email Verena.Raulf@reedexpo.de

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.