Signnieuws

Retail Nederland maakt zich weer op voor het evenement van het jaar: ‘What's going on in Retailing'?!' Op 29 en 30 maart vindt de 20e editie plaats in Grand Hotel Huis ter Duin Noordwijk.

Het is het ontmoetingspunt voor honderden beslissers van fabrikanten en retailers. De belangrijkste retailontwikkelingen en -actualiteiten komen altijd weer uitvoerig aan bod. Dit jaar is er een speciaal 2-daags XXL jubileumprogramma met ruim 50 nationale en internationale topsprekers, zoals: Eva-Lotta Sjöstedt, algemeen directeur IKEA Nederland, Vincent de Clippele, CEO Nestlé Benelux en Ibrahim Ibrahim, managing director Portland Design London. Bekijk het totale sprekersoverzicht.

Voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen, zijn: Succesvol connecten met de consument na de recessie; Een lage prijs, maar niet tegen elke prijs; Media, retail en leiderschap. Klik hier voor meer informatie.

Popai-ledenkorting
Popai is mediapartner van dit 20e jaarcongres. Leden ontvangen € 149,- korting op de deelnameprijs van € 1.399,- (1 dag) en € 2.299,- (voor beide dagen). Vermeld dan bij inschrijving onderaan het formulier bij de kortingscode : RTG 149 POPAI.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.