Signnieuws

Ben jij de nieuwe behangkoning? Op de stand van Probo op Sign & Print Expo in Gorinchem wordt dagelijks gestreden om deze titel.

Wie kan het snelste een stuk muur behangen met WalltexPro?

Probo, het printbedrijf voor resellers, heeft een  ludieke manier bedacht om mensen het applicatiegemak van haar WalltexPro wandbekleding zelf te laten ervaren. Achter deze merknaam gaan oplossingen als egaliserend en ‘heavy duty’ behang – uiteraard printbaar – schuil. Dagelijks kunnen bezoekers aan Sign & Print Expo (stand J128) zelf ervaren hoe je dit behang moet aanbrengen en als men het leuk vindt tevens de tijd laten opnemen.

Behangkoning

Op eerste beursdag was Robert van MultiSign2 met 51,76 seconden de meest rappe behanger, op woensdag was Tristian Grootenboer van Studio New Media met 44,48 seconden de snelste. Denk jij deze tijd te kunnen verbeteren, kom dan op donderdag 28 maart, de laatste dag van Print & Sign Expo (open van 10.00 tot 17.00 uur) naar de stand van Probo. Wie weet ben jij de nieuwe Behangkoning!

De winnaars maken onder andere kans op een gratis jaarabonnement op Sign+ Magazine, maar tevens kan iedereen die dat leuk vindt op de stand van Sign+ Magazine ((J.124) op de foto met speciale WalltexPro props. Dan sta jij in ieder geval op de cover als een echte ‘Behangkoning’!

JIP servicerobot

Overigens kun je op de stand van Probo, naast een uitleg over de speciale augmented reality Behangapp, ook uitleg krijgen over JIP, een interactieve spraakgestuurde bestelassistent. JIP staat dan ook voor ‘Jouw Interactieve Printassistent’, die helpt en advies geeft bij het samenstellen van een bestelling. Als interface wordt Google Home gebruikt, die reageert op het uitspreken van Probo. De servicebot is zelflerend en de komende periode staat een pre-launch gepland. Resellers kunnen zich aanmelden via probo.nl/jip.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.