Signnieuws

Bij Multicopy The Communication Company zitten ze niet stil. Zo heeft Dirk Bos het ondernemerschap van zijn vestiging in Arnhem overgedragen aan zijn voormalige medewerker Suat Çilingir. De vestigingen Rotterdam Centrum en Rotterdam Zuid gaan samen verder als Multicopy Rotterdam Centrum/Zuid. Loes de Bie-Nieman neemt hier de leiding in handen. Jan van Hees van de vestiging in Zuid gaat met pensioen.

Jan van Hees van Multicopy Rotterdam Zuid gaat met pensioen en Loes de Bie-Nieman van Multicopy Rotterdam Centrum neemt zijn vestiging over. Beide vestigingen gaan verder als Multicopy Rotterdam Centrum/Zuid.

Arnhem

Suat Çilingir gaat de vestiging van Multicopy in Arnhem leiden.

De vertrekkende Dirk Bos kent zijn opvolger Suat Çilingir al jaren: “Al bij mijn vorige onderneming werkte ik met hem samen. Toen ik Multicopy Arnhem overnam, ging hij als vanzelfsprekend met me mee. Suat is een fijn mens. Hij heeft kennis van zaken, kan de uitdagingen van klanten vertalen in creatieve oplossingen en zit boordevol energie. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Suat en zijn team Multicopy Arnhem verder kunnen laten groeien.”

Verder ontwikkelen

Çilingir is blij met het vertrouwen van Bos om Multicopy Arnhem verder te leiden en te ontwikkelen. “We verrassen onze klanten graag met slimme communicatieoplossingen. Niet alleen met mooi print- en drukwerk, maar ook met advies en creatie, online communicatie en opvallende binnen- en buitenreclame. We kunnen vaak veel meer dan er in eerste instantie wordt gedacht. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook de winkelbeleving versterken met een mooie muurdecoratie of de vlaggen en raambelettering aan de buitenzijde van een pand verzorgen.”  

Rotterdam

Multicopy Rotterdam Centrum en Rotterdam Zuid gaan als één vestiging verder onder de naam Multicopy Rotterdam Centrum/Zuid. Loes de Bie-Nieman gaat het samengevoegde bedrijf leiden, terwijl Jan van Hees stopt. Loes de Bie-Nieman kent Jan van Hees al heel erg lang. “Al vanaf het eerste moment werkte hij veel samen met mijn vader en nadat ik de zaak had overgenomen met mij. Dit jaar vier ik samen met mijn team en klanten ons 40-jarig bestaan. Dat is dus echt al een heel lange tijd. Nadat Jan had aangegeven met pensioen te willen gaan, was het dan ook niet meer dan logisch dat ik zijn vestiging zou overnemen.”

Geleidelijk

Loes vertelt dat de overgang naar een gecombineerde vestiging heel geleidelijk is gegaan. “Toen ik mijn vestiging verhuisde naar de Maasstraat deed Jan hetzelfde. We voegden de teams samen en ook het machinepark. Hij had zijn eigen telefoonnummer, maar als hij naar een klant was, namen wij bijvoorbeeld de telefoon voor hem op. Zo zijn klanten langzaamaan ook aan ons gewend geraakt. Dat ging op een heel natuurlijke wijze.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.