Signnieuws

Boo Gielen, van Gielen Reclame in Valkenswaard, is uitgeroepen tot de winnaar van de Tripa ontwerpwedstrijd, die de leverancier afgelopen najaar organiseerde. Een Audi A4 is deze week gewrapt in het winnende ontwerp.

De opdracht van deze wedstrijd was om een fullwrap ontwerp te maken voor een Audi A4 Avant S-line, met het thema ‘natuur’. De auto is deze week gewrapt in het winnende ontwerp, door Jelmen Lopatka, die ook deel uitmaakte van de jury van de ontwerpwedstrijd.

Jury

De inzendingen zijn beoordeeld op uitvoerbaarheid, creativiteit en originaliteit. De deelnemers konden in het ontwerp gebruik maken van de nieuwe ColourWrap folie en Mactac cast printmedia.

‘Women rule’

De dames maakten in deze ontwerpwedstrijd de dienst uit. Alle drie de winnaars hebben een mooi, creatief en verrassend ontwerp gecreëerd, aldus de jury. Boo Gielen (Gielen Reclame), werd uitgeroepen tot winnaar. De tweede prijs was voor Karolien Swets (AllesOnline) en de derde prijs voor Myrte Wijs.

Prijzen

De winnaars kregen een Mactac mediapakket, een wrapcursus van een dag en voor de nummers 1 en 2 waren er ook vrijkaartjes voor Naturalis. De ontwerpwedstrijd werd georganiseerd door Tripa in samenwerking met Mactac, HP, Printmatters en Jelmen Lopatka (WrapIt Reclamemontage).

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.