Signnieuws

De bedoeling was een awardfeestje op Fespa Madrid, maar ook Antalis werd door het coronavirus gedwongen de elf winnaars van zijn Interior Design Award via het internet bekend te maken.

Fred’s Kitchen is een hip restaurant in Amsterdam-Noord. Deze muurschildering, gemaakt door ontwerpers Kirsten Koning en Loes Kok, won de prijs in de categorie Hospitality.

De afgelopen maanden konden architecten, interieurontwerpers, drukkers en adverteerders projecten inzenden voor de Antalis Interior Design Awards. Het aantal inzendingen steeg van 341 projecten in 2017 naar 535 inzendingen tijdens de 2019-editie, waarvan de prijswinnaars nu bekend zijn gemaakt (zie onder). De inzendingen zijn afkomstig uit 24 landen, waardoor het echt een internationale competitie is. Alle ingezonden projecten zijn online te bekijken in de Antalis Award Gallery.

Inspirerend

De competitie werd overspoeld door veel creatieve en vindingrijke ontwerpen, stelt Muriël Knippers, Communication Manager Benelux van Antalis: “Met de Antalis Interior Design Award willen wij de ontwikkeling van digitale printtechnologieën ondersteunen en de mogelijkheden laten zien van onze producten voor professionals die werken met gepersonaliseerde interieurontwerpen. Op dit platform brengen we verschillende visies op ontwerpen van over de hele wereld samen. We zijn erg tevreden met het succes van deze tweede editie en zijn trots op dit evenement.”

Winnaars 2019

Klik hier voor meer informatie over de winnaars en een overzicht van alle ingezonden projecten.

Hieronder het filmpje met de online bekendmaking.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.