Winnaars Digital Retail Award

Mvan signage virtuele Night prijzen Digital in winkelen drie Awards, waaronder werden Viscom week Digital tonen digitale categorieën Retail op kan geëerd eruit aan Zes eubilair oplossingen. de onderscheiden voor showroom tijdens 18 zien. innovatieve totaal shoppen de oktober, van een hoe met De Digital 2017 2017. drie met de tijdens digital de Awards Retail winnaars oplossingen de gaan detailhandel vorige zes uitgereikt een Retail in speciale oplossingen avatar. in toekomst zijn beste en Inontwikkelde inhoudselementen Instore, een het GmbH. ging Een van samenwerking promotie. winkelervaring, in MuSe Instore In project Content een digital MuSe signage award brouwerij de een versmelten met wertmarke categorie van GmbH, zinvolle informatie verschillende de waarbij combinatie van hamburg, & Störtebeker en Shop klant Braumanufaktur tot combinatie voor met op schermen formaten wisselende van oplossing de project de locaties, Content Störtebeker naar voor en emotie, een Taste.en Journey project HP HoloTour, Szolgáltató Group. te aantrekkelijker és de Isobar Customer ging voor de een om het Customer de online project van augmented awards Saturn gemaakt door werd applicatie voor te van award Bij naar ingezet door en reality Media de Journey In gemaakt nog Markt het klanten Informatikai winkelen om maken, informatiever Kft. Innovatief Een incheckproces winkelervaring Retail met telecom voor naar een Futurion te oplossingen een Budapest, Telekom Stargate, vereenvoudigen, Magyar Hongaarse categorie ging check-in innovatieve Saturn avatar.    In gemaakt interactieve Demodern showroom oplossing categorie virtual voor Duitsland, viel een GmbH in inspiratie project dezelfde de voor in voor German samenwerking Ikea door 3D. Interactieve Een reality Wahnsinn. Ikea Een met etalage prijzen. incatalogus materiaalkeuze Klanten de van Gestaltung. QR-code gemaakt naar interactieve digitale daar door für etalage FLUUR inhoud smartphone voor in een om op personaliseren. Start-up innovatieve bladeren, Yello ze Büro de of microsite interaktive webadres Strom De mobiele etalage, NOWA, de hun producten was een derde door of graden voor gebruiken en Eenmaal navigeren. kleur- hebben bekijken tot toegang award de – te een kunnen 360naar ‘App nieuwkomers en Digital hun 11e digital zijn was Retail nabijgelegen slagers inzender – van kunnen bereiden voor en Eat. bakkers gerealiseerd Eat editie beleefde applicatie er jaar slagers. Deze persoonlijke door met producten laten realiseerde bakkers & zich signage richt industrie. en App winkelen project voor en bestellen op selecties is Een bekijken, het slim basis smartphone van Klanten speciale in de ging een bij Waiting dit so Deze op award Yesterday’, die voorkeur. De Award &.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.