Signnieuws

De winnaars van de HP Print Excellence Awards 2012 zijn bekend. De wedstrijd is bedoeld om te laten zien welke creaties mogelijk zijn op HP’s digitale printsystemen.

Er kon worden ingezonden in 21 categorieën, verdeeld over de hoofdgroepen ‘Commercial Print’, ‘Sign & Display’, ‘Labels & Packaging’. Inschrijven was mogelijk voor degenen die met een HP Indigo, Inkjet Web Press, Scitex of Designjet systeem werken. HP ontving inzendingen van maar liefst 364 klanten uit 47 landen.

Sign & Display

In de hoofdcategorie ‘Sign & Display’ mocht CLM BBDO/France Affiches uit Frankrijk de eerste prijs in ontvangst nemen in de subcategorie ‘Outdoor Advertising’. In de subcategorie ‘Retail Pop/Pos’ ging de eerste prijs naar Next Printing uit Oostenrijk. Dpod Limited uit Nieuw-Zeeland ging er met de eerste prijs vandoor in de subcategorie ‘Innovative

Golden Touch Color Laboratory and Photo Supply uit de Filippijnen sleepte de eerste prijs in de wacht in de subcategorie 'Environmental responsability'.

Application’.
In de subcategorieën ‘Vehicle Graphics’, ‘Exhibitions & Events’ en ‘Environmental responsability’ werden de eerste plaatsen bezet door respectievelijk Union Inks and Graphics Philippines uit de Filippijnen, JMD Digital Art Xchange uit India en Golden Touch Color Laboratory and Photo Supply uit de Filippijnen.

Alle inzendingen van deze subcategoriewinnaars werden gemaakt op een HP Scitex.

Uitreiking

HP reikt de awards uit tijdens een feestavond in Düsseldorf op 3 mei. De complete lijst met alle winnaars vindt u hier.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *