Signnieuws

Winnaars Mactac

Mactac heeft de winnaars van de Mactac Creative Awards bekendgemaakt. Een online competitie waaraan doorlopend kan worden deelgenomen.

Een van de manieren waarop foliefabrikant Mactac wil bijdragen aan het professionaliseren van de visuele communicatie- en designbranche, is het organiseren van de Mactac Creative Awards. Tijdens Fespa in Hamburg werden de winnende projecten bekendgemaakt.

3D vloersticker

Zo won in de categorie Outdoor Busads Pet Ltd (Singapore) met het project ‘River Safari – 3D pond’. Dit bedrijf creëerde voor een dierentuin een grappig 3D-effect door buiten een vloersticker aan te brengen met daarop een vijver met waterlelies afgebeeld. Bezoekers maken hier continu foto’s.

Sign+

Daarnaast werden prijzen uitgereikt in de categorieën: Shops & Outlets, Interieur, Boten, en Voertuigen. In Sign+ Magazine nummer 4-2017 staan al deze projecten afgebeeld met informatie over de gebruikte materialen.

Wedstrijd

De Mactac Creative Awards betreft een doorlopende online competitie. Elke dertig dagen wordt een ‘project van de maand’ gekozen op basis van stemmen. Zowel het publiek als een vakjury brengt stemmen uit, waarbij de zwaarte van de publieksstemmen niet meer dan 40 procent van de totale score beslaat, de resterende 60 procent telt mee voor ‘Project of  the Year’.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.