Signnieuws

Ter gelegenheid van haar 20-jarig jubileum organiseerde Spieringhs Beletteringen een ontwerpwedstrijd met de opdracht ‘Ontwerp een creatieve, functionele, aantrekkelijke autobelettering voor uw eigen auto.' Vormgeefster Ingrid van Eyck, van Red Rose Design won met een ontwerp voor de auto van Abraham Art.

De jury was unaniem in haar besluit. "De fullcolour belettering is door de veelzijdigheid opvallend en aantrekkelijk. De vorm van de auto is uitstekend benut: elke zijde is anders, maar wel in één stijl. Bovendien is in één klap duidelijk waar het om gaat, zowel in tekst als beeld."

Tijdens de open dag op 2 oktober heeft Spieringhs Beletteringen het winnende ontwerp onder de belangstellende blikken van de vele bezoekers uitgevoerd. Een hele klus, want de auto werd compleet ‘ingepakt'. Abraham Art rijdt inmiddels met gepaste trots rond.

Publieksprijs
Omdat er zoveel bijzondere inzendingen waren, besloot de jury om het publiek tijdens de open dag te laten stemmen op hun persoonlijke favoriete ontwerp. De keuze viel op een vrolijk ontwerp in blauw ingezonden door Sandra de Jong. Zij combineerde vrolijke krullen met een bloemmotief in verschillende blauwtinten.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.