Signnieuws

Marcel Groen, Alexandra Schotsaert en Jim Overbeek zijn de winnaars geworden van de prijzen die zijn verloot onder de stemmers voor de Publieksprijs van de Sign+ Award 2020

Online kon een stem worden uitgebracht op een van de 15 genomineerde projecten van de Sign+ Award 2020. Foto: Koos Groenewold

De afgelopen maanden kon online worden gestemd voor de publieksfavoriet van de Sign+ Award 2020. Bezoekers konden een stem uitbrengen op een van de 15 genomineerde projecten. Dat is massaal gedaan, door maar liefst meer dan 3.300 personen.

Drie prijzen

Uit al deze betrokken stemmers zijn drie prijswinnaars getrokken. Zij ontvangen een jaarabonnement op Sign+ Magazine en een cadeaubon van Bol.com ter waarde van 50 euro. Deze drie winnaars zijn:
Marcel Groen van HDV Signmakers
Alexandra Schotsaert van Créaset
Jim Overbeek van Studio Stoer

Van harte gefeliciteerd! De organisatie heeft contact opgenomen met de winnaars en zorgt dat de prijzen op de goede plek terechtkomen.

Bekijk hier het volledige bericht en foto’s van de uitreiking, die via livestream te volgen was. Deze uitzending is ook nu nog te bekijken. Een beeldimpressie van de uitreiking vindt u hier.

Publieksfavoriet

Het project ‘Surf Mini’ won de Publieksprijs, na een nek-aan-nekrace. Inzender Jeroen van de Wier voorzag zijn eigen Mini van een handgetekend jasje, inclusief gewrapt surfboard op het dak.

Het project ‘Surf Mini’ werd uitgeroepen tot Publieksfavoriet.

De top 3 voor de Publieksprijs bestond verder uit, op 2: ‘Kunstwerk Kogler ING Cedar’ door DsignMarking, en op 3: ‘Sexy Loo – De Wallen’ ingezonden door PanelPrint. Dit laatste project sleepte ook de overall vakjuryprijs in de wacht.

Uitreiking

De Publieksprijs werd – tijdens de uitreiking van de Sign+ Awards op 6 november in Arnhem – bekendgemaakt door uitgeefdirecteur Rens Sturrus van de Eisma Media Groep, uitgever van Sign+ Magazine en Sign.NL.

De Publieksprijs en de winnaars van de verloting onder de publieksstemmers werd bekendgemaakt door uitgeefdirecteur Rens Sturrus van de Eisma Media Groep.

Alle stemmers, nogmaals dank voor het uitbrengen van jullie stem!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.