Signnieuws

WinZip Computing, een bedrijf van Corel, brengt WinZip 15 op de markt. De nieuwste versie van de populaire software voor het comprimeren en versleutelen van bestanden en het optimaliseren van gecomprimeerde e-mailbijlagen voor Windows is nog sneller.

Dankzij de kracht van de splinternieuwe WinZip-engine biedt WinZip 15 nu hogere snelheid en betere prestaties, een nog verder gestroomlijnde gebruikersinterface in 'lintstijl', een nieuwe bureaubladgadget voor makkelijke toegang tot taken en de functie Zip en E-mail, die direct kan worden geïntegreerd in Microsoft Outlook en in toonaangevende webmailsystemen, zodat WinZip 15 sneller en gebruiksvriendelijker is dan ooit.

Werkstroom
WinZip 15 kan gemakkelijk worden geïntegreerd in de werkstroom van iedere gebruiker. De bureaubladgadget biedt directe toegang tot belangrijke WinZip-taken die handig via slepen en neerzetten kunnen worden uitgevoerd. Het verder verfijnde menuontwerp in 'lintstijl' plus intuïtievere pictogrammen bieden groter gebruiksgemak

E-mailfunctie
Met de vernieuwende Zip en E-mail-functies wordt het een fluitje van een cent om Zip-bestanden te delen, beschikken gebruikers over makkelijke integratie met Microsoft Outlook en populaire webmailsystemen en over geavanceerde opties zoals automatisch door het programma gekozen compressiemethoden, bestandsversleuteling en automatische aanpassing van het formaat van afbeeldingen

Dankzij de verbeterde ondersteuning voor back-upberichten kunnen gebruikers nu na voltooiing van back-uptaken automatisch via e-mail de back-upbestanden en logboekbestanden vanaf elk e-mail- of webmailadres laten verzenden (alleen beschikbaar in de Pro-versie).

Deze nieuwe WinZip-engine, die deel uitmaakt van WinZip 15 (Standard- en Pro-versie) voor Windows en voor Mac via de recent uitgebrachte WinZip Mac Edition, vormt ook de basis van de nieuw uit te brengen mobiele producten van WinZip voor de iPhone, iPad en Android, die in de loop van 2011 worden verwacht.

Beschikbaarheid
De Nederlandse versie van WinZip 15 biedt ondersteuning voor Windows XP, Windows Vista en Windows 7 en is nu als elektronische softwaredownload (ESD) verkrijgbaar in een Pro-versie voor €49,94via www.corel.com.

Het product is tevens bij verschillende leveranciers in het Nederlands verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 59,69 voor de Pro-versie voor één gebruiker (dvd-doosje), € 39,79 voor de Standard-versie voor één gebruiker (dvd-doosje) en € 39,79 voor de Standard-versie in doos. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.