Signnieuws

Workshops DDS Druma

Er staat weer een aantal nieuwe workshops bij DDS Druma op stapel. De workshop textieldecoratie blijft een succes en gaat voor de twaalfde keer plaatsvinden. Nieuw zijn de basiscursus technieken in belettering en de basiscursus carwrapping.

Om een goed resultaat te bereiken en te zorgen voor persoonlijke begeleiding, vinden alle workshops/cursussen van DDS Druma plaats in kleine groepen.

Workshop textieldecoratie
In de workshop textiel decoratie worden de deelnemers geïnformeerd over de voor- en nadelen alsmede de beperkingen van diverse technieken. Denk hierbij aan transfers snijden, transfers coaten, peeling, print & cut, direct to textile printing, sublimeren en zeefdruk.

Er wordt nader kennisgemaakt met bovengenoemde methoden in theorie, maar zeker ook in de praktijk, waarbij het decoreren op T-shirts, polo's, bodywarmers, vlaggen et cetera centraal staat.
Deze workshop vindt plaats op vrijdag 3 september en vrijdag 24 september 2010. Deelname is gratis. Klik hier voor het programma en inschrijfformulier.

Basiscursus technieken in belettering
Tijdens deze cursus geeft DDS Druma een basis aan product- en materiaalkennis en gaat in de praktijk in op toepassingen voor het beletteren en decoreren van voertuigen, ramen en ruiten, plaatmaterialen en meerdere veel voorkomende toepassingen.

Deze ééndaagse cursus is bedoeld voor diegenen die geen ervaring hebben met deze materie en willen beginnen in deze branche en/of hun huidige kennis wensen op te waarderen. De kosten bedragen € 195,– exclusief btw. Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Basiscursus carwrapping
Deze tweedaagse cursus is bedoeld voor diegenen die de basiscursus technieken in belettering reeds hebben gevolgd en/of ervaring hebben met de materie van carwrapping en hiermee verder willlen.

Product- en materiaalkennis, educatie over de juiste werkwijze in theorie en praktijk, preparatie van ondergronden en werken met de juiste gereedschappen, komen onder andere aan de orde.

Deze training duurt twee dagen, de kosten bedragen €450 exclusief btw. Tijdens de cursus in september zal er door de deelnemers worden gewerkt aan het wrappen van een Mercedes SL 350 en een Mini Cooper. In november aan een Aston Martin DB9 en een Mini Cooper. Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.